dinsdag 27 februari 2018

Het belang van de beste inrichting op maatJe hebt recent een nieuwe bedrijfsauto gekocht en bent aan het oriënteren voor een nieuwe inrichting of je wilt de werkplaats van je bedrijf opnieuw inrichten, er is zoveel keus. Kies je voor een universele inrichting of een op maat, afgestemd op jouw wensen?
Onderschat het belang van een inrichting op maat niet. In deze blog zullen we uitleggen waarom dit juist zo belangrijk is.Vanuit esthetisch oogpunt heb je bij een inrichting op maat volledig alles in eigen hand. Hoogte, keuze van materiaal enzovoorts enz. Wil je de volledige laadruimte van je bedrijfsauto indelen met kasten, lades en rekken of wil je liever ook een deel vrij houden voor grote voorwerpen die je soms moet vervoeren, het is geheel aan jou.


Naast een volledig van scratch af aan op maat gemaakte inrichting is er ook nog een andere mogelijkheid. Een op maat gemaakte inrichting op basis van een ruime keus aan, aan te passen (basis)elementen.
  
Een bedrijfswageninrichting schaf je eigenlijk toch ook niet aan voor zijn uiterlijk? Flexibiliteit, veiligheid en duurzaamheid, dat zijn enkele belangrijke kenmerken van een bedrijfswageninrichting.


Met het brede scala aan aanpasbare modules stel je jou perfecte inrichting samen. Het voordeel hiervan is dat ze stuk voor stuk getest zijn op de veiligheid ervan. Hoe goed zijn ze te bevestigen? Wat gebeurt ermee bij een botsing? Je wilt natuurlijk niet dat al je gereedschap en materialen door je auto heen vliegen wanneer je een aanrijding krijgt. Dit kan zeer vervelende gevolgen hebben.
Ga daarom ook niet zomaar zelf aan de slag om van hout een inrichting te timmeren voor je bedrijfswagen. Deze zijn bij lange na niet zo stevig als de bedrijfswageninrichtingen van aluminium.

Daarnaast heeft een aluminium inrichting ook nog een voordeel bij het gewicht ervan. Een houten inrichting is relatief zwaar en drukt hierdoor ook een grotere stempel op een toenemend brandstofverbruik. Door het toepassen van een aluminium inrichting kun je dus ook meer gewicht laden! Meer weten over de voordelen van een aluminium bedrijfswageninrichting? Lees hier onze blog.Wanneer je voor een nieuwe inrichting gaat kijken en, natuurlijk, kiest voor een inrichting op maat dan zal de inbouwende partij ook met je meedenken. Geef je bijvoorbeeld aan vaak materiaal als verf of vluchtige gassen te vervoeren, dan zal hij je adviseren over het belang van goede beluchting en ontluchting. Wil je hier alvast meer over weten? In deze blog behandelen we dit onderwerp, klik hier.

Tot slot, wanneer je kiest voor de aan te passen modules van Bott schaf je die niet alleen aan voor je huidige bedrijfswagen. Wanneer je over enkele jaren toe bent aan een nieuwe bedrijfswagen kun je de inrichting gewoon over zetten, ook als je voor een ander model bedrijfswagen kiest. De inrichting blijft altijd op maat aanpasbaar!

Denk je nu, dit lijkt mij wel wat zo’n flexibele inrichting? Kijk dan een rustig rond op onze website of maak een vrijblijvende afspraak.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten