dinsdag 4 juli 2017

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsinrichting?


Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe bedrijf- of werkplaatsinrichting maar heeft u nog geen idee waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan? In ons nieuwe blog helpen wij ke hierbij graag.
Onderstaand vind je een aantal punten waar je op moet letten en wat van belang kan zijn voor jouw inrichting.


Wetten en regels
Zoals bij de meeste wel bekend is zijn er de regels die vanuit de arbowetgeving bepaald zijn.

“Werknemers moeten veilig en gezond kunnen werken tot het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Om daarvoor te zorgen is de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) in het leven geroepen. Daarnaast zijn er ook nog andere wetten die werknemers beschermen tegen eventuele negatieve aspecten op het werk.”

Deze regels dienen nageleefd te worden door de werkgever. Een voorbeeld hiervan is de werkhoogte van een bureau en het zorgen voor een veilige werksituatie.
Meer over de arbowetgeving is te lezen op deze site van de overheid.

Ergonomie
Aansluitend op de wetten en regels welke in de vorige alinea zijn besproken is de ergonomie van de inrichting. Ergonomie is erg belangrijk voor het welzijn van uw medewerkers. Wanneer uw medewerkers een prettige en een op hun lichaamslengte aanpasbare werkplek hebben zullen zal er minder ziekteverzuim voorkomen. Tevens zal het motiverend werken wat de werkzaamheden ten goede komt.U profiteert hier dus van!“Het totale modulesysteem van Bott is toegespitst op grote flexibiliteit en individualiteit en kan snel en eenvoudig aan elke lichaamsgrootte aangepast worden – bij zitten en/of bij staan.” Lees hier meer over op de site van Bott Cubio.

Productkwaliteit
Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een nieuwe inrichting, kies dan voor kwaliteit. U wilt graag dat de inrichting lang meegaat en tegen een stootje kan, want daar waar gewerkt wordt zal het materiaal dagelijks zijn kwaliteitstesten moeten doorstaan.
Bij het opnieuw inrichten van bijvoorbeeld een werkplaats gaat het vaak toch om en hoop geld wat voor een bedrijf een behoorlijke investering is. JE wilt er dan dus zeker van zijn dat het vele jaren meegaat zonder al te veel mankementen.
Kwaliteit moet dus naast veiligheid voorop staan. Wanneer je hier zeker van wilt zijn kom dan eens langs bij Bott om te kijken naar de Cubio serie!Bott Cubio is allesomvattend!
De Cubio en KFZ serie van Bott zijn allesomvattend om het gebied van bedrijf- of werkplaatsinrichting:
  • hoge robuustheid
  • stabiliteit
  • lange levensduur

Met een inrichting van Bott Cubio of Cubio KFZ kiest u voor tijdloze oplossingen, in modules en/of maatwerk, met hoge draagkracht, mooi van vorm, solide en praktisch.

Ben je geïnteresseerd? Download hier de catalogus of neem contact met ons op voor een afspraak op jouw locatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten